ΥΛΙΚΑ
- 4 φλυτζάνια καλό κόκκινο κρασί - καλίτερα (bordeaux)
- 2/3 φλυτζ. στυμένο πορτοκάλι
- 1/4 φλυτζ. στυμένο λάιμ
- 1/2 φλυτζ. ζάχαρη κάστερ
- 1 μήλο ψιλοκομμένο σε φέτες ή κύβους ή
- 1 λάιμ ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μισογεμίζεις ένα μεγάλο μπολ για πάντς με παγάκια.
Ρίχνεις το μείγμα του κρασιού με το πορτοκάλι και το λάιμ.
Προσθέτεις τη ζάχαρη και ανακατεύεις πολύ καλά για να διαλυθεί
εντελώς.
Ρίχνεις το ψιλοκομμένο μήλο ή το λάιμ.
(σερβίρεις αμέσως σε ατομικά μπολ με τα φρούτα να επιπλέουν
στο κάθε ποτήρι)
Βon Appétit!
Κλείσιμο παράθυρου
|