Αρχική σελ. Magiko Kouti Home

Πλασκοβίτης Σπύρος - Το μοντέλο —A΄ έκδ. Κέδρος 2000
Το Μοντέλο

Ή ταν μια θαυμάσια έκπληξη, εκείνο το πρωϊνό του Σαββάτου, η ξαφνική επίσκεψη της Ράνιας Παρή στο κοσμηματοπωλείο Σταυρινού —ένα από τα κοσμικότερα της εποχής στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Σταυρινός δεν πίστευε στα μάτια του —είχαν κιόλας θαμπώσει, ενώ το κορμί της πλησίαζε προς το μέρος του. Ναζιάρικα του πρότεινε το κομψό της χέρι, εκείνος έσκυψε κα το φίλησε. Θα είχε τα διπλάσια από τα δικά της χρόνια - παντρεμένος, αν και, κατά τις συνήθειες της εποχής, σε διάσταση με τη γυναίκα του. Εντυπωσιακά όμορφη, ελπιδοφόρο μοντέλο στα είκοσι τρία της χρόνια, η δεσπονίδα Παρή μπήκε σαν αέρινο ρεύμα και γιόμισε με άρωμα γυναίκας το κατάστημά του, λίγα δευτερόλεπτα μετά την άφιξή της.

Τον συγκινούσαν πάντοτε οι καλλονές και τις αναζητούσε χωρίς δισταγμό ως προς την προέλευσή τους. Άρχιζε τη γωριμία, μόλις αντιμετώπιζε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, ευγενικά και ψύχραιμα, ακόμα κι αν μέσα του έβραζε.
Αλλά μπορούσε να φτάσει και στην πιο ωμή πρόταση αγοράς έρωτα, αν τα πράγματα έδειχναν ευνοϊκά για μια πιο γρήγορη λύση.

Με το νεαρό μανεκέν τη Ράνια, αποπειράθηκε να εφαρμόσει την ίδια μέθοδο, όταν την πρωτοείδε σε μια επίδειξη μόδας του οίκου "Αντρέ" και του χτύπησε στα μάτια η ομορφιά της.

Μετά το τέλος της επίδειξης ο οίκος Αντρέ θέλησε να προσφέρει στην εκλεκτή του πελατεία βραδινό μπουφέ και χορευτική συντροφιά με τα μοντέλα του. Και τότε λοιπόν ήταν που ο κοσμηματοπώλης την ξεχώρισε αμέσως, την καταπληκτική Ράνια, κι έσφιξε για λίγη ώρα τη ζεστή της μέση, και τον ακούμπησαν τα γόνατά της -μια δυο φορές- πάνω στις στροφές του χρορού, και η αναπνοή της μέσα από τα κουκλίστικα χείλη της μοσκοβόλησε παράδεισο στο πρόσωπο του...Ροζ Τριανταφυλλα

Verona caffé

Las Vegas, Elvis Presley I can't stop Loving you
© magikokouti 2021 | Σπυρος Πλασκοβιτης - Το Μοντελο | Φωτο Μπλε Τριανταφυλλο πηγη | January 22, 2021