Μοσχάρι Στάμνας Θρακιώτικο με Φέτα

Συνταγές “Μπακαλιάρος Σκορδαλιά”

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά
Υλικά
    • Μπακαλιάρος παστός (μπακάλη)
    • αλεύρι
    • μπαίκιν
    • μπύρα 1/2 μπουκάλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση

Αφήνεις τον μπακαλιάρο έχοντας τον πρώτα κόψει σε φέτες σε νερό που αλλάζεις κάθε 4-5 ώρες όλη τη μέρα για να ξαλμυρίσει. Την επομένη τηγανίζεις τα κομμάτια σε κουρκούτι που ετοιμάζεις αναμειγνύοντας το αλεύρι με το νερό συν λίγο μπαίκιν ή το αλεύρι με τη μπύρα προσθέτοντας ελάχιστο αλάτι.
Συνοδεύεται με σκορδαλιά.

Το φαγητό αυτό το τρώνε σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, του Ευαγγελισμού

Βon Appétit!

(Κλείσιμο παράθυρου)
top
back
12345678910111213141516171819 <<Προηγ>>Επόμ
© magikokouti 2020 | Συνταγές - Μπακαλιαρος Σκορδαλια | 30-dec-20