Σπανακόρυζο

Συνταγές “Σπανακόρυζο”

Άνηθος - Anethum graveolens
Παξιμαδια Τραχειας
Σπανακόρυζο
ΥΛΙΚΑ
    • Σπανάκι 1/2 κιλό
    • ρύζι 1/2 φλ.
    • λάδι
    • 1 κρεμμύδι
    • άνηθος
    • αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ζεματάμε το σπανάκι (αν είναι φρέσκο) αν κατεψυγμένο το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό για μερικά λεπτά. Στραγγίζουμε.σε σουρωτήρι το σπανάκι.
  2. Τοποθετούμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε έως ότου ασπρίσει και προσθέτουμε το στραγγισμένο σπανάκι.
  3. Προσθέτουμε κάμποσο ζεστό νερό και το αφήνουμε λίγο να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
  4. Προσθέτουμε 1/2 φλ. ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά έως ότου μαλακώσει και ψηθεί το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε με λίγο λεμόνι.

Βon Appétit!

Extra Υλικά
  • Άνηθος, Σπανάκι, Κρεμμύδι, Λεμόνι
Κλείσιμο παράθυρου
top
back
12345678910111213141516171819 <<Προηγ>>Επόμ
© magikokouti 2015 | Συνταγές - Σπανακόρυζο | 29-oct-15