Υλικά
- 1 αγγουράκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 κουταλιές λάδι
- 2 κουταλιές ξύδι
- αλάτι, Άνηθος
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το αγγουράκι και το κόβετε σε μικρά κομματάκια - κατά προτίμηση το τρίβετε στον τρίφτη κρεμυδιού. Καθαρίζετε και πολτοποιείτε το σκόρδο έχοντας αφαιρέσει από το μέσον το πράσινο Σε μεγάλο μπολ ανδειάζετε το γιαούρτι. Προσθέτετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι. Ανακατεύετε καλά έως ότου αναμειχθούν τα υλικά. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Συνοδεύεται με όλα τα φαγητά.
Εύκολη και δροσιστική συνταγή
Βon Appétit!
(Κλείσιμο παράθυρου)
|