ΥΛΙΚΑ
- 1 Κόκκινο Μαρούλι (Salad Roja)
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 250 Ντομάτες
- 150 Ντοματίνια
- Ελαιόλαδο (3 κουτ σούπας)
- Λεμόνι (2 κουτ γλ) - 2 κουτ γλ ξύσμα
- 1 κουτ σούπας Θυμάρι
- 1-2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο
- 100 παρμεζάνα
- Αλάτι Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένεις τα λαχανικά Τα τοποθετείς στραγγισμένα σε μπολ σαλάτας. Κόβεις τη πιπεριά σε κυβάκια, τις ντομάτες σε τέταρτα. Τα ντοματίνα σε μισά. Περιχύνεις με το λάδι και το λεμόνι όπου μέσα έχεις ανακατέψει καλά το λυωμένο σκόρδο, το θυμάρι, το αλατοπίπερο. Πασπαλίζεις με τη τριμμένη Παρμεζάνα.
Συνοδεύεται με Pita Bakes
Βon Appétit!
Κλείσιμο παράθυρου
|