Κόβετε σε κομματάκια το σέλινο, το πράσο και το ζαμπόν κ τα ζεματάτε. Τα στραγγίζετε, τα σωτάρετε με λίγο βούτυρο, προσθέτετε το ζαμπόν κομμένο σε λαμέλες, τα αυγά κομμένα σε μικρούς κύβους, αλάτι πιπέρι, διατηρείτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για να 'ναι ζεστό.
Βράζετε σε μπόλικο νερό τις ταλιατέλες
Βράζετε για λίγο την κρέμα γάλακτος (σε άλλο σκεύος) και προσθέτετε την παρμεζάνα και το τριμμένο μοσχοκάρυδο.
Ρίχνετε τη σάλτσα επάνω στις βρασμένες πια ταλιατέλες και ανακατεύετε να αναμειχθεί καλά μ' αυτές. Σκεπάζετε (χωρίς να ανακατεύετε) με το μείγμα από το ζαμπόν με τα αυγά και σερβίρετε αμέσως
Είδος - Ιταλικές Ταλιατέλες
Το σέλερυ υπάρχει στα μεγάλα μανάβικα και υπεραγορές