Μοσχάρι Στάμνας Θρακιώτικο με φέτα
ΥΛΙΚΑ:
- 150γρ σπάλα μοσχαρίσια κομμένη σε μερίδες
- 250γρ φέτα
- 60γρ πατάτες σε φέτες
- 10γρ κορν-φλάουρ
- 40γρ λεμόνι χυμός
- 30γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- νερό - (1/3 σκεύους)
- αλάτι πιπέρι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε το κρέας καλά, το σωτάρουμε με κρεμύδι μέχρι να
πάρει χρώμα
- Τοποθετούμε το νερό λάδι αλάτι κ ψήνουμε σε φούρνο
— έχοντας τοποθετήσει τα κομμάτια του επάνω από τις
λεπτοκομμένες πατάτες, για μια ώρα
- Δέκα λεπτά πριν ψηθεί
προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια κ το κορν-φλάουρ
αραιωμένο στο χυμό λεμονιού για να δέσει η σάλτσα κ να πάρει
γεύση το φαγητό
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαΪντανό
Bon appétit!
Κλείσιμο παράθυρου
|
|
|