Μοσχάρι Στάμνας Θρακιώτικο με Φέτα

Συνταγές “Μοσχάρι Στάμνας Θρακιώτικο”

Μοσχάρι Στάμνας Θρακιώτικο με φέτα
ΥΛΙΚΑ:
    • 150γρ σπάλα μοσχαρίσια κομμένη σε μερίδες
    • 250γρ φέτα
    • 60γρ πατάτες σε φέτες
    • 10γρ κορν-φλάουρ
    • 40γρ λεμόνι χυμός
    • 30γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • νερό - (1/3 σκεύους)
    • αλάτι πιπέρι μαϊντανός ψιλοκομμένος
    • αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Πλένουμε το κρέας καλά, το σωτάρουμε με κρεμύδι μέχρι να πάρει χρώμα
  2. Τοποθετούμε το νερό λάδι αλάτι κ ψήνουμε σε φούρνο — έχοντας τοποθετήσει τα κομμάτια του επάνω από τις λεπτοκομμένες πατάτες, για μια ώρα
  3. Δέκα λεπτά πριν ψηθεί προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια κ το κορν-φλάουρ αραιωμένο στο χυμό λεμονιού για να δέσει η σάλτσα κ να πάρει γεύση το φαγητό
    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαΪντανό

Bon appétit!

Κλείσιμο παράθυρου
top
back
12345678910111213141516171819 <<Προηγ>>Επόμ
© magikokouti 2015 | Συνταγες - Μοσχαρι Σταμνας Θρακιωτικο | 2-dec-15